Verwarming

De warmteproductie van uw woning is een belangrijk punt.

Of het nu een ketel of een warmtepomp is, er zijn veel mogelijkheden… Er wordt eerst geluisterd naar uw wens en budget, op basis hiervan bespreken wij welke oplossing de beste is voor u.

U kunt bij Debetec terecht voor de plaatsing van een nieuwe gasketel, warmtepomp, combinatie met kachel/inbouwhaard  (hout of pellet),  vervanging van bestaande ketel door nieuwe condensatiegasketel, vervanging van radiator, plaatsing van sierradiator, handdoekradiator (op centrale verwarming, mixte of 100% elektrische) ,… Alsook voor de leidingen te plaatsen in een nieuwbouw, renovatie of een bijgebouw.

Maar verwarming beperkt zich niet enkel aan de traditionele centrale verwarming. Debetec bekijkt elk aspect van uw situatie, kan u ook andere oplossing aanbieden zoals de plaatsing van een infrarood elektrische panelen.

U kunt die in de vorm van een vlak (en dun) radiator krijgen, tevens ook in spiegel of fotokader, kunstpaneel, een krijtbord… Deze kunnen een oplossing bieden in tussenseizoen als de centrale verwarming niet aan is, maar ook een comfortabele oplossing zijn voor een plaats waar buizen installeren niet mogelijk is of een te dure investering is. Bijvoorbeeld een bestaande badkamer waar een elektrische verwarming met ventilator dikwijls gebruikt wordt, doch heel slecht presteert: de temperatuur is bereikt maar als u nat bent, krijgt u het koud door luchtverplaatsing…

Deze panelen werken zoals de zon. Het gevoel van warmte is dus hoger, zelfs bij een lagere temperatuur. Zeker in gebouwen die goed geïsoleerd zijn, kan dit een goeie oplossing zijn.